Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Accepted

Κριτική ταινίας
Accepted
Φοιτητής στα Ψέματα!



Σήμερα θα προσπαθήσουμε να παραλληλίσουμε την ιστορία μας με το ελληνικό σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Ο πρωταγωνιστής μας απορρίπτεται από όλα τα πανεπιστήμια που έχει κάνει αίτηση. Κοινώς τα παίρνει στο χέρι, ναι και τα δύο. Ο Γιωργάκης γράφει 4.500 μόρια κοινώς κι αυτός τα παίρνει στο χέρι. Ο Justin Long λοιπόν πριν αρχίσει να πρωταγωνιστεί σε ότι σάπια ρομαντική κομεντί έχει βγάλει το Χόλυγουντ έπρεπε να περάσει στο πανεπιστήμιο και αυτό τον άγχωσε. Η σκέψη ήταν μία θα δημιουργήσω ένα πανεπιστήμιο!!! Ο Γιωργάκης είχε πιο απλή λύση και καθόλου παράνομη ρε παιδί μου, μπήκε στη ζαμπονοκοπτική άνω Καλαβρούζας που όπως λένε οι γονείς του είναι πολύ καλή σχολή και με προοπτικές. Οι καθηγητές του από την άλλη λένε είμαστε πολύ καλύτεροι, σα σχολή, από τους βοηθούς αυτόματου χειρισμού τέντας της κάτω Καλαβρούζας και κάπου εδώ νομίζω τελειώνει η σύγκριση που μπορούμε να κάνουμε.

Φτιάχνει ο δικός σου το πανεπιστήμιο αλλά κάνει ένα λάθος… δέχτηκε μερικές χιλιάδες ακόμα φοιτητές και λίγους τρελούς. Αρκετούς βασικά! Πως σώζεις την κατάσταση; Παίρνεις τα λεφτά τους και συνεχίζεις τη λειτουργία του πανεπιστημίου. Καλή λύση! Πως γλυτώνεις την φυλακή; Αν παίζεις στην ταινία. 

Καθώς έβλεπα την ταινία λοιπόν, μου ήρθε μια ιδέα εξαιρετική! Λοιπόν επειδή το πτυχίο είναι ακόμα μακριά ποιος ψήνει να κάνει τον πρύτανη και ποιοι θα κάνουν τους άλλους συμφοιτητές μου;; Για να μη φανεί το σκηνικό φέρτε και κανέναν συγγενή, φωτογράφο κλπ κλπ. Όσο για το χώρο κάτι θα κάνουμε… τόσες καταλήψεις γίνονται! Α, κι έναν πλαστογράφο παρακαλώ!

Βαθμολογία: 6/10 (Αν δεν πετύχει θα την κάνουμε ταινία με τίτλο Graduate0.2! )

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου