Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

The Expendables 4 (2017)

Να τη δω;

The Expendables 4



Νέα ταινία στη στήλη “Να τη δω;” Έχουμε ξεφύγει πραγματικά! Expendables 4 λοιπόν. Όλες οι ταινίες μέχρι τώρα μας έχουν αποζημιώσει με το παραπάνω! Αν εξαιρέσεις την τρίτη που έκανε μια κοιλιά αλλά και πάλι στο τέλος έδωσε αυτό που έπρεπε! Για αυτό στο σημερινό  «να τη δω;» θα διαλέξουμε τους ηθοποιούς που πρέπει να παίξουν για να τη δούμε σίγουρα!!!! Περιμένω επιπλέον προτάσεις!

Το expendables πρέπει να γίνει κάτι σα τις αντίστοιχες ταινίες του αγίου βαλεντίνου που σκάνε 200 γνωστοί ηθοποιοί! Εδώ θα πρέπει να σκάσουν 200 badass motherfuckers να κόβουν κώλους και να διαλύουν τα πάντα like 80s!!! Δεν υποτιμώ τη δουλειά του μεγάλου Sly αλλά πρέπει να τα διαλύσουν όλα, έτσι κι αλλιώς δε τους απομένει και πολύς χρόνος! Εδώ να πω φημολογείται ότι θα παίξει ο Hulk Hogan και ότι ένας 007, ο Pierce Brosnan, ήταν σε συζητήσεις με τον producer της ταινίας! Για να δούμε!!!

Οι Κακοί κανονικά δε θα πρέπει να είναι γνωστοί ώστε να μπορούν παίξουν ξανά τα αγόρια μας αλλά ο Sly έχει βγάλει ήδη απ τη μέση τον λατρεμένο Jean-Claude Van Damme, τον Yuri Boyka και τον τεράστιο Mel οπότε μπορούμε να σκοτώσουμε κι άλλους αν και δεν πρέπει!
Clint Eastwood γέρος γέρος αλλά όταν θα σου μιλήσει θα ήθελες να ήσουν ήδη νεκρός! Βασικά έπρεπε να τον έχουν στο πρώτο τώρα δε νομίζω να μπορεί…
Η σκατόφατσα του Willem Dafoe θα ήταν απλά εξαιρετική!
Ο μεγάλος στρατηγός Εd Ηarris!
Ένας νευριασμένος Liam Neeson!
Ένας τρελός Tom Hardy που μπορεί να υποκινήσει όλους τους απανταχού κακούς!
O διεφθαρμένος Michael Chiklis ως πρωτοπαλίκαρο!

Πάμε τώρα στα αλάνια που θα σπέρνουν τον πόνο!
ή την πιρουέτα ..John Travolta!
O Above the Law Steven Seagal!
Ice Cube ο χαβαλές της υπόθεσης αλλά ταυτόχρονα και badass!
Manu Bennett και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
DMX που στο παρελθόν έχει κάνει καλό team με το Li! (με τα μάτια ο Li!)
Υπάρχει ο τρελός με τα μαχαίρια αλλά τρελός με ματσέτα; Danny Trejo!
Η φόνισσα των ζόμπις Milla Jovovich!
Ο σκληροτράχυλος The Rock!
Ο άρχοντας της νύχτας, ο βασιλιάς του δρόμου,ο απόλυτος πράκτορας, ο Vin Diesel!
Ο Βασιλιάς Λεωνίδας, Gerard Butler!
Ο άσσος των πολεμικών τεχνών Jackie Chan!
Τέλος για να μην έχει παράπονα και η μαύρη κοινότητα ότι δε τους προτιμάμε ο equalizer Denzel Washington!

Φυσικά και ο τύπος που θα τους δώσει την αποστολή και ίσως βρεθεί μαζί τους κάποια στιγμή! MOTHERFUCKERS! Samuel L. Jackson!!! 

Αλλά δε θα κλείσω εδώ! Ένας είναι ο απόλυτος badass, ο άνθρωπός που έκανε τον απλό λαό να αγαπήσει την αστυνομία, που έκανε το έγκλημα να τρέμει, ο μεγάλος αδιάφθορος Ταξίαρχος Στάθης Θεοχάρης!!!!!! Συγνώμη αλλά μια εμφάνιση στο expendables την δικαιούται! Πώς να το κάνουμε θα είναι αυτός που θα κάνει το μουγκό μπράβο του υπέρτατου αντιπάλου να μιλήσει, είναι αυτός θα σπάσει τον κωδικό του χακερά σπάζοντας το pc στα δύο, είναι αυτός που θα πληρώσει σε μπουνιές(!) αυτός που θα πιάσει τον έμπορο οργάνων και θα του κάνει μεταμόσχευση τον εγκέφαλο σε κροκόδειλο(!) ο χρυσός ολυμπιονίκης στις σφαλιάρες! Είναι αυτός που κάνει το τομάρι και το σκουλήκι να ακούγονται σαν την υπέρτατη βρισιά! Ε ναι λοιπόν, ψήφος εμπιστοσύνης για ένα τέλειο expendables στον Γιώργο Βασιλείου, βασικά ποιος τον ξέρει με αυτό το όνομα… στον Ταξίαρχο Στάθη Θεοχάρη

Να τη δω; Μη με ρωτάτε τέτοια πράματα…. Όποιος και να παίζει θα τη δω!!!!!!!!! Κλείστε μου εισιτήρια για την πρεμιέρααααααααα!

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου