Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Game of Thrones season 7

Κριτική σειράς
Game of Thrones season 7




Το ριβιού κανονικά θα έπρεπε να βγει Δευτέρα ξημερώωωωματα αλλά διακοπάραμε σαν άλλοι Έλληνες κροίσοι (ή κρίση… πιο πιθανό!) σε νησιά και ξεροτόπια και τώρα που ολοκληρώσαμε τον κύκλο είπαμε να γράψουμε και μια μαλακία… γιατί μόνο τέτοιες γράφουμε εξάλλου! Να τονίσω πως φέτος κατάφερα να μη φάω ούτε ένα σπόιλερ και έχω να πω μπράβο σας, μπράβο σας που δε με έχετε φίλο σε facebook και insta γιατί θα σας είχα καθαρίσει! 

Η σεζόν λοιπόν ξεκίνησε όπως όταν ο γνωστός φίλος-χορηγός του ΟΠΑΠ λέει έχω ένα σιγουράκι διπλό και όβερ 1,5 από ημίχρονο και τελικά έρχεται 2-0 (βρήκε το όβερ 1,5 τουλάχιστον) με την φιλοξενούμενη να μην έχει πατήσει περιοχή! Ε κάπως έτσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο με την Khaleesi και τους στρατούς της να ηττούνται κατά κράτος επειδή η στρατηγική της ήταν λίγο χειρότερη από αυτή που χρησιμοποιώ για να ρίξω γκομενάκια… θεωρητικά πιάνει, πρακτικά… αφήστε κάνα τηλέφωνο ρε κορίτσια, αφού την βλέπεται την κατάσταση! Βέβαια η συνέχεια εξελίχθηκε λίγο καλύτερα (όχι για μένα πάντως) καθώς η Khaleesi πήγε και σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο παίζοντας με Dracarys κορυφή! Κι όλα αυτά γινόντουσαν με ρυθμούς που είχα χάσει την μπάλα καθώς στρατεύματα κινούνταν με εντυπωσιακές ταχύτητες σε αντίθεση με τους white walkers, που είχαν αράξει την πέτσα τους περιμένοντας το δικό τους 5λεπτο δημοσιότητας. Όταν το πήραν όμως το αξιοποίησαν με μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς! 

Γενικά είχαμε επεισόδια φωτιά, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν που έβλεπες τον άλλον να καθαρίζει ένα μήλο και στο επόμενο επεισόδιο το έτρωγε!  Είχαμε βέβαια και επεισόδια του τύπου ωπ καινούργια παρέα ας γνωριστούμε, αρχίζουν λένε ονόματα κάπου στο 5ο έχεις ξεχάσει τα προηγούμενα στο 9o θυμάσαι μόνο εκείνο της ξανθιάς που σου γυάλισε. Την ρίχνεις και μετά μαθαίνεις από έναν θειο σου ότι έχετε συγγένεια… Είναι αργά μπάρμπα! 

Ο (creepy) Σωτηρακόπουλος του GoT!

Επιτέλους πέθανε το μεγαλύτερο αρχίδι του Got,
o
middle εε little finger ήθελα να πω! 

Όταν σου λέει πως έχετε ακόμα
500 σκαλιά για να φτάσετε στο Παλαμήδι!


Όταν δε βγάζεις τα γράμματα στο σκονάκι!

Έχω χαιδέψει κι εγώ rottweiler για να μιλήσω σε γκομενάκι! 

Ικαριώτικο πανηγύρι!

Περιμένω τον Night King να καλέσει σαν άλλος
Σέτο Κάιμπα τον απόλυτοοοοο δράκο με μπλε μάτια!

Περιμένουμε την επόμενη σεζόν με ανυπομονησία κι ας κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή ο Night King!

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου