Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Catdog

Κριτική σειράς
Catdog
Γατόσκυλο



Το πιο άρρωστο παιδικό που έδειχνε η ελληνική τηλεόραση μετά τα gay κρυφά μηνύματα από τον Μπομπ Σφουγγαράκι, που μόνο το μεγάλο aetos-apokalypsis.com (site Α.Σ., ανώνυμων συνομωσιολόγων.. ίσως και αλκοολικών με αυτά που γράφουν) και ο Λιακόπουλος  τόλμησαν να τα βγάλουν σε δημόσια συζήτηση. Ένα σιαμαίο ζωντανό βγαλμένο κατευθείαν από το πιο σκοτεινά σημεία του Τσερνόμπιλ! Παρατημένα (ή παρατημένο;;) από τους γονείς τους και αποκομμένα από την κοινωνία έχτισαν το σπιτικό τους πάνω από έναν γκρεμό και έξω από την πόλη. Η σειρά αυτή βέβαια βάζει τέλος στον πόλεμο των οικογενειών που δεν ξέρουν τι ζώο να πάρουν, ορίστε λοιπόν, ένα γατόσκυλο!

Προβλήματα που βέβαια προκύπτουν από τα παιδάκια είναι πως υπάρχει και σκυλόψαρο. Πως γεννιέται ένα σκυλόψαρο;; Αν απαντήσει ο μπαμπάς για την πεθερά του;; Παιδικό λοιπόν που προκαλεί και ενδοοικογενειακά προβλήματα! 

Αλλά να ήταν μόνο αυτό; Προωθεί το μπούλινγκ αφού τα αλητόσκυλα, μια συμμορία σκύλων, τραμπούκιζε συνέχεια το γατόσκυλο. Κι όλοι θέλουν να μπουν σε αυτή τη συμμορία κι ας μην είναι σκύλοι! Ο ποντικός που τους εκμεταλλεύεται με την πρώτη ευκαιρία και ο λαγός ο οποίος είναι η προσωποποίηση της κινητικότητας των εργαζομένων στο καπιταλιστικό σύστημα τόσο, που παίζει σε κάθε επεισόδιο να κάνει και διαφορετικό επάγγελμα!

Τελικά μήπως το γατόσκυλο συμβολίζει την άρρηκτη σύνδεση του κεφαλαίου με την εργασία; Μήπως την άρρηκτη σχέση της αστικής τάξης με την εξουσία; Μήπως έχω καιρό να κάνω σεξ;

Βαθμολογία: 6/10 (Αλήθεια πώς έχεζε;) 

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου