Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Get Hard

Κριτική ταινίας
Get Hard
Θα σε κάνω άντρα




Λευκός άνδρας, βαθύπλουτος μεγαλοκαπιτάλας (Will Ferrel) που «Ελλάδα 2009-2016» πιάνει και Πασόκ γίνεται, πέφτει σε οικονομική παγίδα και ετοιμάζεται (αθώος μεν) για διακοπές διαρκείας σε μπουζού που μπαίνεις Βάγγος και βγαίνεις Τριανταφυλλιά. 

Μαύρος μεροκαματιάρης (Kevin Hart) μισθώνεται, με σκοπό «το κάτι καλύτερο» για την οικογένεια και την επιχείρησή του, να μάθει στον πιο φλώρο κι από εμένα στο γυμνάσιο πως θα αποφύγει το «σούβλισμα» στην στενή.

Ο υστερικός πόας Hart επιστρέφει, κοουτσάρει και αγανακτεί με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως μελλοντικό κατάδικο Ferrel. Κωμωδιούλα της σειράς που έρχεται με φόρα… μηδενική και έχει να καυχιέται για ένα δύο καλά σημεία των man to man διαλόγων των πρωταγωνιστών.

Αν έχεις μόλις μετακομίσει σε ξένη χώρα και κοιμάσαι στο πάτωμα του σπιτιού σου γιατί δεν έχεις ελπίδα δες την! Αν έχεις sleeping bag όπως είχα εγώ, θα βαρεθείς, θα κοιμηθείς! 

Όχι δε θα αναφέρω το αστειάκι με τον τίτλο και τον όνειδο της ελληνικής μετάφρασης. Αν έχεις δει πάνω από 2 αμερικάνικες κωμωδίες τότε τα στερεοτυπικά αστειάκια σε αφήνουν περισσότερο αδιάφορο από το Estoril-Belenences  στο Handball, σε πανπαιδικό επίπεδο, στις γυναίκες, Δευτέρα ξημερώματα, σε επανάληψη!    

Alison μου (Brie), πάλεψες με τα «δίδυμα» φουριόζα και επιθετικά αλλά με κέρδισε ο μορφέας…. Και έβαλα matrix (χειρότερο κι από σεφερλικό).
Αλλά: Alison's boobs time on screen > Alison's total words said!

Το imdb δείνει 6/10
Για εκεί είναι 6/10


Leonardo Di Cabrio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου