Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Le Nom des Gens

Κριτική ταινίας
Le Nom des Gens 
Πες μου το όνομά σου



Le Nom des Gens ή αλλιώς μικρό αριστεροχίπικο ιδεολογοπουτανάκι παίρνει όλο το γαλλικό φασισταριό!! Ναι ναι!! Αυτό που καταλάβατε!! Make love not war είναι το μήνυμα της ταινίας και κυριολεκτεί!! 

Να μια αρκετά ευφάνταστη, πρωτοπόρα και με πολιτική ταυτότητα ιδέα για τη γυναικεία αθεράπευτη και αχαλίνωτη πολυγαμικότητα!! – καλέ τι ωραία που τα λέω μη με πάρουν παραμάζωμα από τα καμένα σουτιέν!!

Κι εδώ που τα λέμε ένα δίκιο τό ‘χει η κοπέλα… Γιατί.. όχι πείτε μου γιατί να μαλλιάσει η γλώσσα σου προσπαθώντας να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε -παράδειγμα λέμε τώρα οικογένειες δε θίγουμε- ουγκ ναζιζοφασιστάκι;; γιατί.. όχι γιατί να τολμήσεις να κάνεις ερωτήσεις σε γνωστό άγνωστο αριστεριζό-σκορδοκρομμύδι-φοιτητοπατέρα αφού από πριν ξέρεις τις απαντήσεις που θα πάρεις άσχετα με την ερώτηση αλλά ποιος νοιάζεται;;!! (Κοινωνικό μήνυμα: Φίλε αναγνώστη, αν ακόμη δεν έχεις συμπληρώσει τη λίστα με όλες τις πιθανές απαντήσεις ήσουν πρότυπο φοιτητή κι όχι ρέμπελου σαν τη συντακτική ομάδα του παρόντος blog! Τα θερμά συγχαρητήρια μας ..των μανάδων μας!!) 

Και τέλος πάντων πολύ κακή συνήθεια αυτό με τις πολιτικές συζητήσεις!! Άντε να σε στριμώξει κάνας Άδωνις κι άντε να προσπαθήσεις να μείνεις ψύχραιμος σε διάλογο με μπογδανοειδές!! Και το ultimate challenge μίλα ..όχι σε προκαλώ! μίλα με τη μάνα μου για τον πράσινο τον ήλιο!! Και γενικά ατελείωτη η λίστα με όντα τόσο γλυκά και πρόθυμα να μοιραστούν τις ιδέες τους!! Τα πρώτα λεπτά της συζήτησης -αααν λέμε τώρα μπορέσεις να συζητήσεις- ένα ααααντε και γαμήσου θα σου βγει!!

Ε αυτό το άντε γαμήσου λοιπόν.. δούλεψέ το σε ένα λίγο πιο γλυκό και ρομαντικό έλα να πηδηχτούμε γαμώ το σάπιο το κεφάλι σου, γαμώ!! Χωρίς καν να προηγηθούν όλα τα παραπάνω και τζάμπα συγχυστείς!! Για την ψυχούλα σου και τη γαλήνη σου δουλεύεις!! Κι ίσως γιατί όχι, για έναν καλύτερο κόσμο!! 

Και ναι δουλεύει!! Η πρωταγωνίστρια γρήγορα τό ’πιασε το νόημα κι έβαλε σκοπό ζωής να αλλαξοπιστήσει τον κάθε πολιτικά αντιφρονούντα! Και τους πήρε όλους σπίτι της!! Κανονικά! Έκανε και δυο τρεις γάμους για τις πιο ζόρικες περιπτώσεις.. Αλλά νταααξ για μια ιδέα ζούμε… Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω η κοπέλα!! Ρισπέκ!

Γιατί σου λέει.. και τι πιο εύκολο από το να πηδηχτείς μαζί τους!! Με τέτοια εγκεφαλοκουσούρια σιγά μην έχουν και γκόμενα! Ευκολάκι!! Ε και μετά πιάνουν δουλειά αυτά τα ρημάδια τα ανωμαλοφροϋδοψυχοσεξουαλικά του καθενός και μια χαρά την κάνεις την υπνοπαιδεία και τον προσηλυτισμό σου!! Εύκολα κι ανώδυνα!!

Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως, αυτά τα πράματα είναι για γερά στομάχια!! Για ανθρώπους με θέληση και στόχους που ξεπερνούν τους εαυτούς τους!! Οοοοόχι να τα λέμε αυτά, να μη νομίζετε πως είναι καμιά εύκολη δουλειά και βγείτε αύριο εκεί έξω και πηδιέστε ωσάν τα ζώα στους δρόμους.

Εγώ πάντως τύπους συγκεκριμένων ιδεολογικοπολιτικών ρευμάτων δε θέλω ούτε να τους βλέπω όχι να τους γλύφω κιόλας!! Ίου!! Λέμε ναι στον ρατσισμό πολιτικών πεποιθήσεων!! Και δεν ντρέπομαστε!!

Εξαιρετική δουλειά!!


Βαθμολογία: 6,9 για ευνόητους λόγους!!
 
Μικρό μου Πόνυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου