Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γιώργος Βασιλείου






Κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε ξανακάνει το cinebaraki και ίσως γι αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Δεν πάνε πολλοί μήνες που έγραφα για τον Γιώργο Βασιλείου και πόσο πολύ θα ήθελα να τον δω σε κάποιο expendables! Κι όμως το πίστευα, θα γούσταρα και εύκολα θα μπορούσε! Βρείτε μου τι θα του έλειπε από τους αντίστοιχους bad ass  του συγκεκριμένου franchise, ίσως τα αγγλικά!  Είναι από τους ηθοποιούς που τους συνδυάζεις με ένα ρόλο, ένα ρόλο που κράτησε κοντά 20 χρόνια βέβαια οπότε λογικό. Και προφανώς όλοι τον ξέρουμε αυτό τον ρόλο, πολλοί τον ξέρουν με αυτό το όνομα και όχι με το πραγματικό του και αυτό δεν είναι άλλο από το Στάθης Θεοχάρης, Ταξίαρχος έγινε αργότερα (για εσάς που δεν ξέρετε). Κι όμως μπορείς να τον γνωρίζουμε ως το άμεμπτο Έλληνα αστυνομικό της διπλανής πόρτας, τον διώχτη του εγκλήματος, τον bad ass τύπο- χρυσό ολυμπιονίκη στις σφαλιάρες κι όμως δεν ήταν μόνο αυτό! Ήταν βουλευτής, είχε παίξει στη Λάμψη(!) ως αντιπλοίαρχος (παντού εξουσία και παντού έδερνε), είχε παίξει σε άπειρες βιντεοταινίες καθώς και έκανε και μερικές μεταγλωττίσεις.

Γιώργο Βασιλείου θα συνεχίσεις να ζεις μέσα από τα άπειρα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube ως Στάθης Θεοχάρης και να μας χαρίζεις άφθονες στιγμές γέλιου. Καλό ταξίδι!

Αντίο με τον δικό μου τρόπο, με μια λατρεμένη σκηνή!
Αλεπού του Αμαρουσίου
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Χους εις χουν αδέλφια.. πάει και ο Γιώργος Βασιλείου ή πιο γνωστά Ταξίαρχος Θεοχάρης από το σύγχρονο μαζικό όπλο που λέγεται καρκίνος. Ήταν ο καλτ φίλος μας κατά κύριο λόγο των 90s,o εφηβικός έρωτας της γιαγιάς μου και ο μόνος λόγος που είχαμε δει και τα 3.179 επεισόδια της καλημέρας ζωής.. από όπου καθιερώθηκε ως ο ταξίαρχος της καρδιάς μας.. δεν θέλω να πω πολλά, εξάλλου θα χει και καμιά 15αρια αφιερώματα η Στεφανίδου και γενικότερα θα περιμαζευτεί σμήνος κοράκων πάνω από το γεγονός.. εμείς τώρα από την μεριά μας οφείλαμε να γράψουμε 2-3 αράδες ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής για έναν άνθρωπο ο οποίος και συνδέθηκε με τα παιδικά μας χρόνια.. τον αγαπήσαμε.. γελάσαμε μαζί του και σήμερα έφτασε η ώρα και να τον αποχαιρετήσουμε.. ΑΝΤΙΟ λοιπόν, έτσι συμβαίνει και έτσι θα συμβαίνει, γιατί όλοι μας βρισκόμαστε σε έναν κύκλο μέσα στον οποίο ενυπάρχει η αρχή και το τέλος μας..


Άχθος Αρούρης

1 σχόλιο: