Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Night of Something Strange

Κριτική ταινίας
Night of Something Strange




Η εξωτερική συνεργάτης του blog, η Ιωάννα, μας αφήνει και πάει στα εξωτερικά ίσως για να βρει ένα καλύτερο μέλλον, ίσως βέβαια και λόγω των ταινιών που βλέπουμε! Οπότε είπαμε να οργανώσουμε μια ακόμα βραδιά με ταινία κάτω από 5,5 μάλλον για να μη στεναχωρηθεί που μας αφήνει… ε άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει! 

Η αναζήτηση γι αυτό το αριστούργημα ήταν μακρά και δύσκολη! Ο σύλλογος φίλων κακού σινεμά, οι anonymous cineholics και ο συνάδελφος blogger από τις Λάθος Ταινίες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα της σάπιας ταινίας που θα μπορούσαμε να δούμε και μέσα από αυτές βρήκαμε την ταινία μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και να σας διαβεβαιώσω πως η συνεισφορά σας δε θα πάει χαμένη! Έρχονται κι άλλες τέτοιες βραδιές (απλά με κόβω να τις βλέπω μόνος μου αυτή τη φορά).

Μπύρες, κόκα κόλες, σουβλάκια στο τραπέζι και όλα έτοιμα για την προβολή! Αμ δεεε! Να ξεκινάς αυτή την ταινία τρώγοντας είναι σαν να μπαίνεις στο dustun του 85χρονου θειου σου που έχει και καταρράκτη εκτός των αντανακλαστικών πατάτας και να περιμένεις να φτάσεις ζωντανός! Πρώτη σκηνή και ξεκινάει με νεκροφιλία (χωρίς προφυλάξεις να το τονίσουμε αυτό)! Ο τύπος στην επόμενη σκηνή πεθαίνει, ξυπνάει και βιάζει τη μάνα-γυναίκα-θεία-αδερφή του, ποιος ξέρει τι ήταν και χεστήκαμε κιόλας να μάθουμε! Επιτόπου στοπ, σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα μήπως χρειαστεί και συνεχίζουμε τα σουβλάκια μας βλέποντας survivor

Με το που φάγαμε προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά για την συνέχεια και με κάποιους να λένε βάλε καλύτερα το 3-headed shark attack (μόνο ποιότητα) πατήσαμε play. Η συνέχεια έγινε πιο χαλαρή και βλέπουμε ξαφνικά σ’ ένα σχολείο τους μελλοντικούς προφανώς νεκρούς που ετοιμάζονται για τις διακοπές τους. Ένα πουτανί (που λαμβάνει dick pick πούτσας αλόγου… δεν εξηγείται αλλιώς το μέγεθος) φεύγει με τον γκόμενό της με ένα mustang και οι υπόλοιποι ένας μπαφιάρης, ένας χοντρός, ένας τσιλιμπίθρας σεξομανής νταής και 2 γκόμενες φεύγουν προς μια λίμνη με ένα στέισον-βάγκον, δηλαδή νεκροφόρα με καθίσματα!  

Όλα καλά αλλά γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι η ταινία δεν έχει απλά ζόμπι, έχει σεξοζόμπι!!!! Πεθαμένες πούτσες και σαπισμένα μουνιά κυνηγάνε τα αντίστοιχα ζωντανά (αν και δε φάνηκαν να κάνουν ιδιαίτερες διακρίσεις) για να τα βιάσουν! Κι όλα αυτά μέσα από τις πιο αηδιαστικές σκηνές που μπορείς να φανταστείς… ταμπόν, καπότες, περίοδος, σεξ κανονικό (είχε κι άλλα περίεργα), κρίπι ξενοδοχοϋπάλληλοι, μπόλικα ξερατά (και δεν εννοώ το δικά μας) και αίμα με τον κουβά (και όχι μόνο αίμα). Κι αν έχεις δει Walking Dead και λοιπές ταινίες-σειρές και ξέρεις πως πεθαίνουν τα ζόμπι έτσι ακριβώς πεθαίνουν κι αυτά, χτυπώντας τα στο κεφάλι… το κάτω! Ε ναι! Τους δίνω όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου στο χαλαρό! Εκεί λοιπόν που λέω "ντάξει, τα έχουμε δει όλα αλλά θα μπορούσαν να μας δείξουν πούτσα σεξοζόμπι και δε το έκαναν" μπουυυυυυμ! Στη μάπα… Δεν ξαναμίλησα! 

Βαθμολογία: 6/10 (Ηθικό δίδαγμα, γιατί ναι έχει κι από αυτό: να παίρνεται πάντα προφυλάξεις και όχι σκουπίδια, όχι καπότες σε θάλασσες κι ακτές!) 

Αλεπού του Αμαρουσίου

2 σχόλια:

  1. Τέτοιες ταινίες με κάνουν να ελπίζω για το μέλλον του κινηματογράφου. Τέτοια τολμηρά νιάτα με κάνουν να ελπίζω για το μέλλον των σινεφίλ!
    Αλλος ένας βολεμένος μπλόγκερ που αφήνει την πατρίδα και δεν κάθεται εδώ να πολεμήσει. Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα με κάνουν να ελπίζω για το μέλλον της ανθρωπότητας, για το δικό μου πάλι.. όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή