Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Handjob Cabin

Να τη δω;
Handjob Cabin


Ο γνωστός φίλος (να σου πετύχει) ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά με μια ταινία έξω από τα νερά του. Ναι κι όμως, το τρέιλερ που μας πρότεινε παραδόξως δεν είναι κάποια κομμουνιστική κατήχηση. Βέβαια θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένας συμβολισμός του τι γίνεται σε μια κομμουνιστική κατήχηση! Μισό όμως γιατί βιάζομαι, ας τα πάρουμε από την αρχή σχολιάζοντας το τρέιλερ.

Κλασική ταινία τρόμου, με παρέα που πάει να περάσει το σαββατοκύριακο της  σε απομονωμένη καλύβα ώσπου σκάει κοριτσάκι φάντασμα για να τους στοιχειώσει, δεν είναι! Κι αυτό γιατί το κοριτσάκι δεν έρχεται να τρομοκρατήσει την καρδιά σου την καλή αλλά να παίξει με την μεγάλη την ψ… εγώ δεν είπα τίποτα (αν και δε φαίνεται να κάνει διακρίσεις μεγέθους)! Ναι κύριες και κύριοι έχουμε να κάνουμε με φάντασμα εθισμένο στο handjob, που λέμε και στο χωριό μου. Παίξιμο μέχρι να σου πρηστούν τα αρχίδια (ωπ να και ο συμβολισμός! Πάρτε τα κουλτουριάρηδες!). Αυτό μάλιστα, το λες ταινία χόρορ! Πραγματικός τρόμος. Καιρός ήταν να βγει και κάτι καλό.

Να τη δω; Τέτοιες μαλακίες δε χάνονται!

Σήμα καταλληλότητας ταινίας!


Δες και τρέιλερ.. με δική σου ευθύνη!

Αλεπού του Αμαρουσίου
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Επιτέλους.. βγήκε η καθημερινότητα μου σε ταινία!!! Αφιλοκερδείς πεομαλάξεις στα όρια του να πιτσιλάς τον τοίχο με αέριο σπέρματος διότι το αυθεντικό μας ετελείωσε. Ό,τι προεξέχει από το σώμα παίζεται, δεν μας ενδιαφέρει εάν πρόκειται για μυτόγκα, πετσάκι, προγουλάκι ή τ’ αγαπημένο μου πιάτο κρασάτα κοχόνες με σάλτσα μήλου και γαρνίρισμα με αποξηραμένο ...ινδικοκάρυδο δικιάς μου παραγωγής. Το ανεβοκατέβασμα σταθερό με αύξουσα δυναμική και το φινάλε γνωστό.. όποιον πάρει ο Χάρος.. θερμή παράκληση καλύψτε τα ματιά σας.. πυροβολώ!! Μια αληθινή χόρορ ταινία, η οποία θα σε κρατήσει σε στυτική εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια της ... δείτε τη με φίλους ευχόμενοι να επακολουθήσουν στιγμές αναπαράστασης των κυριότερων και πλέον ζουμερών σκηνών. 

Να την δω;; Αγαπητέ μου συνοδοιπόρε της ζωής (και της ψωλής θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής) το ξέρω, θα πλήρωνες για να βρεθείς έγκλειστος σε ένα τέτοιο σπίτι.. για την ώρα όμως δες την ταινία όπως θα κάνω και εγώ και σταμάτα να χαλάς τα δέντρα του Αμαζονίου σε χαρτοπετσέτες!! (Free Greenpeace)

Άχθος Αρούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου