Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Shape of Water


Κριτική ταινίας 

Shape of Water 
Η μορφή του νερού

Εξαιρετική σκέψη.. του υπουργείου παιδείας για να διαφημίσει το ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου και τελικά να φύγουν κι αυτοί οι 10 που εγγράφηκαν στο εαρινό εξάμηνο κατά λάθος! Έχουμε έναν ανθρωπο ψάρι, o οποίος εμφανισιακά είναι σαν να τον έκανα εγώ με την δίδυμη αδερφή μου και να τον χτύπησε και κάποιο υποβρύχιο κατά την στιγμή της σύλληψής του. Έχω φάει πάντως έναν ίδιο σε κονσέρβα, από αυτές που λήγουν μετά από καμιά πεντηκονταετία. Ερωτικό ειδύλλιο λοιπόν, δεν ξέρω αν πιάνεται και για βουκολικό, θαλάσσιες ορέξεις, γούστα είναι αυτά, με μια κυριούλα η οποία τον προσέχει και τελικά τον ερωτεύεται αφού μόλις είχε βγει από μια πολύχρονη σχέση ..με μια σαρδέλα!  Ένα εξαίσιο παραμύθι για τα παιδιά τα οποία δεν τρώνε τον κατεψυγμένο αρακά του μπαρμπαστάθη μπας και εν τέλει τον φάνε.. (τον αρακά, όχι τον μπαρμπαστάθη..). Χαρακτηριστικός διάλογος σε σελίδα σινεφίλ (γνωριμιών) με μια καλόβολη γυναίκα να δηλώνει για την συγκεκριμένη ταινία το πόσο τέλειος συνδυασμός, μια πανδαισία μουσικής και εικόνας έλαβε χώρα μπρος των ματιών της και να λαμβάνει την κατάλληλη απάντηση από έναν άρρενα «Κυρία μου, ήταν απλά μια ταινία και όχι αποτέλεσμα lsd και λοιπών οπιούχων καρυκευμάτων που βάζετε στα φαχίτας σας!!» Καλά ντάξει μπορεί να μην ήταν ακριβώς έτσι αλλά εγώ συμφώνησα. Αααα υπήρχε κι ένας κακός που σαφώς στο τέλος πεθαίνει, κακός ήταν και μάλιστα σε παραμύθι, πόσο καλύτερη τύχη θα μπορούσε να έχει;; Παραμύθι χωρίς κακό δεν γίνεται, όπως και Σαββίδης χωρίς όπλο (κοινωνικό μήνυμα) … Η μουσική παραδόξως άρεσε και σε μένα, το ίδιο και το τέλος που συνειδητοποιείς πως ένα υπέροχα οπτικοποιημένο παραμύθι επιτέλους ετελείωσε!!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό για αυστηρώς άνω των 18 (Περιέχει γυμνό... ψάρι!)

Πώς μοιάζω αν δεν έχει πιει η άλλη 2 κιβώτια μπύρες 
ή απλά φοράει τα γυαλιά της!

Sexual role play με δέσιμο στον λαιμό!

Η κατάσταση της παλάμης σου 
μετά από μια καυτή βραδιά… με την ίδια!

-Μου μυρίζει ψαρίλα..
-Περίεργο δεν έφαγα ψαρί σήμερα!

-Ποιος θέλει ψάρι σήμερα;;
-Εγώ!

 Πω, πωωω! Την είδες την παλαμίδα του;!
 

Βαθμολογία: Θα προτιμούσα να δω ντοκιμαντέρ με την αναπαραγωγή της θαλάσσιας συναγρίδας στη λίμνη Πλαστήρα, παρά να ξαναδώ την απομίμηση του ανθρώπου ελέφαντα του David Lynch σε άνθρωπο ψάρι από τον Guillermo del Toro! (4 λοιπόν γιατί μου κάτσε βαριά κι η κονσέρβα!!)


*Ένα μπράβο σε μένα που απέφυγα αστεία και λοιπά λογοπαίγνια περί θαλάσσιου λούτσου!! 




Άχθος Αρούρης

2 σχόλια:

  1. Εαν του ανθρωπου-κουτσομουρα του σηκωνεται στην ξηρα, καλως, αλλιως αμα πρεπει να κανουνε το ςεκσ στη θαλασσα η κοπελα θα πρεπει μετα να μπει σε υπερβαρικο θαλαμο.

    Υ.γ. τα παιδια τους θα γινουν αναποδες γοργονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βασικό θέμα όμως είναι αν πιάνεται για κτηνοβασία... δηλαδή η κοπελίτσα θα αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα;;

      Διαγραφή