Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

The Warrior's Way

Κριτική ταινίας
The Warrior's Way
Ο Δρόμος του Πολεμιστή




Ο δρόμος του πολεμιστή είδα στο πρόγραμμα στις 3 παρά στο σταρ και παρ όλα αυτά κάθισα να την δω. Δηλαδή τι περίμενα να δω;; Καμιά αδικημένη από τα κυκλώματα των όσκαρ ταινία;; Καμιά ταινία τόσο ψαγμένη που την ήξερε μόνο ο διευθυντής προγράμματος του σταρ;; Ή καμιά με κρυφά νοήματα και την έβαλαν εκείνη την ώρα για να την δουν μόνο λίγοι και καλοί;;; Αψυχολόγητος καμιά φορά και με αϋπνίες κάποιες άλλες, οπότε ο συνδυασμός με έκανε να δω τούτη τη ρημαδοταινία.

Ο καλύτερος πολεμιστής όλων των εποχών, σε μια βεντέτα βγαλμένη από της αγάπης μαχαιριά, πρέπει να σκοτώσει όλους τους βροντάκηδες αλλά δε το κάνει! Ο τελευταίος εχθρός είναι ένα μωράκι… κανονικό ρε έκφυλοι! Τι να κάνει, δε το σκοτώνει και το πάει και εκδρομή οπότε εκεί αρχίζει ο χαμός. Τώρα τον ψάχνουν οι δικοί του, οι Φουρτουνάκηδες, με σκοπό να τον πετσοκόψουν παρέα με το μωρό. Σκάει μύτη σε ένα τσίρκο όπου εκεί κρύβεται και περνάει ωραία με γκομενάκι μπόμπα μέχρι να εμφανιστεί το κακό crew που κλέβει και βιάζει αυτούς του τσίρκου! Αρχίζει το ξύλο αλλά μαζί σκάνε και οι Φουρτουνάκηδες.

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα να πρωτομιλήσω. Για τα εφέ;; Για το ότι σκάνε οι ξιφομάχοι σαν (γιγάντιες) αράχνες από το ταβάνι ή για τις ξιφομαχίες αλλά Νίο φάση! Βρήκα γιατί θα μιλήσω, για τα διαλείμματα! Κάλεσε τώρα στο 90 90 90^3 (για να μη το κουράζουμε) και θα σε κάνω να ξεχάσεις τα πάντα. Ε πήρα για να ξεχάσω την ταινία... Δεν έπιασε! Ααα και την έκανε μετά, δεν κάθισε στο γκομενάκι! Thug life!  

Βαθμολογία: 5/10 (Αφού έφυγε αυτός έλα να παρηγορήσω εγώ!)

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου