Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Κινηματογραφικά βραβεία cinebaraki 2019

Βραβεία




Φτάνοντας στο τέλος του 2019 είπαμε να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, στο blog! Ήρθε λοιπόν η ώρα για τα δικά μας βραβεία, τα βραβεία που δίνουμε στις ταινίες που είδαμε τη χρονιά που φεύγει σε λίγα 24ώρα!! Όπως πάντα η γκάμα μεγάλη, από μπλοκμπαστεριές μέχρι Ζ-movies (δεν έχουμε και περισσότερα γράμματα να περιγράψουμε το μέγεθος), απολαύστε υπεύθυνα! 


Οι κατηγορίες:
1. Καλύτερη ταινία... απ' όσο περιμέναμε.
2. Καλύτερος ηθοποιός... από ένα κουφάρι!
3. Καλύτερη απόπειρα σκηνοθεσίας!
4. Καλύτερων ειδικών κ-εφ(τ)ε!
5. Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου... κομπάρσου!


Αλεπού του Αμαρουσίου:
1: Iron Sky: The Coming Race. Η πρώτη είχε ξεχασμένους ναζί στη σελήνη από το Β παγκόσμιο πόλεμο, τι καλύτερο θα μπορούσε να είχε η δεύτερη; Ε πολλά, πάρα πολλά όμως!!
2: Όλα τα μογγόλια στον Κυνόδοντα!! Ναι ρε φίλε σινεφίλ, επιτηδευμένο αλλά όταν κάνουν τα ίδια στις ταινίες του asylum production γιατί δεν είναι κουλτούρα;;
3: Κώστας Γαβράς για το Adults in the Room. Δε περίμενα ότι θα βάλω τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη σε αυτή την κατηγορία αλλά με ένα δυνατό καστ πρωταγωνιστών αλλά κι ένα δυνατό σενάριο γύρισε βιντεάκι για youtube!
4: Ντροπή αλλά γι ακόμα μια φορά τη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία κερδίζει το Sarknado 2: The Second One. Οι ιπτάμενοι καρχαρίες πάντα θα κερδίζουν!!
5: Το κοντάρι της κουρτίνας μπάνιου στο Roma!! Γιατί ρε φίλε το άρπαξε ο άλλος παρά τη θέλησή του για να κάνει επίδειξη Kung Fu γυμνός!! Έστριβε το κοντάρι, έστριβε και το παπάρι.. Τελικά μήπως να το δώσω και στα δύο;;  

Οι νικητές της κατηγορίας 5!!



Μικρό μου Πόνυ: 
1: Αγαπημένο μου ημερολόγιο! Εντάξει αργήσαμε κάνα 25άρι χρόνια να το δούμε αλλά cinebaraki είμαστε.. η συνέπεια κι εμείς, ένα πράμα!!
2: Στο φιλαράκι μας τον Marcello για το Dogman το βραβείο παρακαλώ και γρήγορα!
3: Ε νομίζω το Joker περιμένει μια μικρή αναγνώριση από αυτό το μπλογκ για τη σκηνοθεσία του, οπότε του το στέλνουμε με πολλή πολλή αγάπη!!
4: Τα κεφτεδάκια φέτος θα δοθούν στο Κάποτε στο Χόλιγουντ, μη μείνει παραπονεμένο που δεν το αγάπησαν πολλοί.. κι εμείς είμαστε καλοί και συμπονετικοί άνθρωποι!
5: Tα βυζάκια στα Άγρια Αγόρια! Δε θα πούμε κάτι άλλο, να πάτε να το δείτε!! Μόνο εμείς θα την πατάμε;; Μπουχαχαα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου