Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Piranha 3D

Κριτική ταινίας
Piranha 3D
Πιράνχας


Όταν λέμε για movie night δεν εννοούμε σίγουρα ότι θα δούμε κάποια οσκαρική ταινία, ούτε κάποια που μπορεί να αδικήθηκε. Τόσοι κάφροι μαζεμένοι χρειάζονται «ποιότητα». Τόσο καιρό αυτή η παρέα απορώ γιατί δε το έχει καταλάβει.  Απλά τώρα τελευταία ο Πορνστάν μας τα χαλάει και θέλει να βλέπει ταινίες με βαθμολογία μόνο πάνω από 8.57! Ευτυχώς δεν διαλέγει αυτός. Ναι, ναι δημοκρατία πάνω απ όλα! Ήταν το τελευταίο σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού όταν διαπιστώθηκε ότι έχουμε να δούμε καιρό ταινιάρα. Τελευταία ήταν οι ζομποκάστορες και νομίζω ότι αυτές που είδαμε ήταν το ίδιο άξιες, το ίδιο καλές, το ίδιο επικές! Λέω αυτές γιατί κάτσαμε και είδαμε back2back piranha 3D και 3DD! Το απόλαυσα!

Η βραδιά λοιπόν ήταν γεμάτη αίμα, πιράνχας και βυζιά. Πολλά ΒΥΖΙΑ. Πάρα πολλά ΒΥΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Βασικά δε θυμάμαι κάτι άλλο πέρα από πιράνχας, ατακάρες και βυζιά παντός τύπου. Βασικά από D και πάνω μόνο. Ρατσισμός! Το έλεγε όμως η ταινία εξαρχής! Τα παράπονά σας λοιπόν αλλού οι γυναίκες, οι άντρες δε νομίζω να έχουν! 

Όλα ξεκίνησαν μ' έναν μικρό σεισμούλη που άνοιξε κάτι τρύπες και προϊστορικά πιράνχας βρέθηκαν σε μια λίμνη. Όμως δε θα ήταν μια τυχαία λίμνη. Άλλο να σκας στην Μικρή Σαλτίνη (προφανώς και γκούγκλαρα) κι άλλο στο River festival ρε παιδί μου. Κι όπως καταλαβαίνετε τα πιράνχας είχαν μπόλικο φαί από κλαρινογαμπρούς, πουτανάκια και σιλικόνες… από τα πουτανάκια. Α και 2-3 πούτσες από κλαρινογαμπρούς! Να τα λέμε όλα!  Καλοφάγωτα! Εκεί για να εμποδίσει την επέλαση των πιράνχας ήταν η σερίφης της πόλης, ο αγαμίκουλας γιος της κι ο τρομερός Ving Rhames! Ο Τύπος σκότωνε πιράνχας με καραμπίνα κι όταν του τελείωσαν οι σφαίρες έκανε μια μηχανή βάρκας αλυσοπρίονο! Χαίρε Μέγα Σφαγέα!

Δε θα μιλήσω για το 2 πολύ. Οι τύποι ξέρουν ότι την συνταγή της επιτυχίας την επαναλαμβάνεις! Απλά τώρα τα πιράνχας μας σκάνε σε water park (όπως λέμε και στο χωριό μου) μέσα από τις σωληνώσεις; Απλά εκτός από τον θεό Ving Rhames παίζει και ο Μιτς ο Μπιουκάνον!

Βαθμολογία: 32/10 (όχι 3,2. 32! Και βυζιά!)

Αλεπού του Αμαρουσίου

2 σχόλια:

  1. Γαμώ τις ταινίες. Από τα καλά ριμέικ μιας και το παλιό ήταν λίγο αργό αν και το νούμερο δύο που τα πιράνχας βγαζουν φτερά και πετάνε ήταν είναι πολύ καλό, σε αντίθεση με το νούμερο δύο του ριμέικ που δεν μου άρεσε γιατί ναι μεν είχε πολλά βυζιά και κωμωδία, αλλά σχεδόν καθόλου γκορ και τρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιπτάμενα πιράνχας; Ακούγεται υπέροχο! Πρέπει να το δω.

      Διαγραφή